Neàpolis-EMAID

Jam Site Owner: 
Log in to contact NightFox
Jam Site Description: 

 

 

- Ja s'ha omplert l'aforament disponible. Si algú volgués participar en la nostra seu, si us plau, envieu-nos un correu electrònic a l'organització ([email protected]) i us posarem en llista d'espera per registrar-vos a la nostra seu en cas que es produís alguna baixa. Gràcies.

--------------------------------------------------------------------------------------------

- L'aforament del recinte és d'aproximadament de 80 persones. Si algú no pot assistir, preguem que ho comuniqui per correu electrònic per no tindre'l en compte a l'aforament. Un cop superat l'aforament es tancarà l'opció de registre a la seu.

- Per facilitar la generació de les acreditacions, preguem que poseu el vostre nom real en el moment del registre o editeu el vostre perfil si no hi figura.

- Serà necessari presentar l'acreditació que entregarem a cada participant el primer dia per poder accedir al recinte en tot moment. L'acreditació s'entregarà en el moment de l'abonament de l'entrada.

- No és permesa l'entrada ni el consum de begudes alcohòliques ni fumar dins del recinte en cap moment.

- Els participants accepten seguir les instruccions dels membres de l'organització quan aquest els requereixin.

- Cada participant a de portar el material de connexió necessari per al seu equip, cable de xarxa, lladre de corrent, etc.

- Una conducta inadequada en vers la resta de participants o els membres de l'organització suposarà l'expulsió immediata de l'acte.

- Per a qualsevol consulta, envieu-nos un correu electrònic als membres de l'organització.

- Donat que en l'àmbit mundial s'intentarà aconseguir un record Guinness de participants i amb el fi de respectar l'esperit d'aquest record, qualsevol projecte presentat al "site" d'aquesta seu per equips els quals cap membre ha participat de manera presencial durant la jam, s'eliminarà immediatament.

Who Can Participate: 
Anyone
Age Restrictions: 
18+ only

Recently Uploaded Games

Es un juego en el cual hay que enviar 9 datos para entregar un email, pero tambien te pueden colar 9 virus (hay que decir que el juego esta inacabado)
It's a social criticism to make people aware that AIDS has to be seen in schools to help propaganda against it
See all games